第一章 单元测试

1、单选题:
What is the FIRST step when flight attendants prepare for flight assignments? ( ).
选项:
A:Check weekly schedule
B:Confirm assignments
C:Charge electronic devices
D:View flight information
答案: 【View flight information

2、单选题:
In the pre-flight briefing, what does the purser inform AFTER introducing the flight route? ( ).
选项:
A:Weather forecast
B:Passenger loading
C:Professional image
D:Equipment checks
答案: 【Weather forecast

3、单选题:
Which document must flight attendants ensure is accessible before the flight? ( ).
选项:
A:Staff certificate
B:Medical certificate
C:Crew list
D:Unsafe incident manual
答案: 【Staff certificate

4、多选题:
Which TWO actions are required during electronic device preparation? ( ).
选项:
A:Sync watches
B:Validate documents
C:Charge devices
D:Download manuals
答案: 【Charge devices;
Download manuals

5、多选题:
What must flight attendants verify about personal documents? ( ).
选项:
A:CAAC crew pass validity
B:Flight schedule accuracy
C:Hair and makeup standards
D:Medical certificate status
答案: 【CAAC crew pass validity;
Medical certificate status

6、判断题:
Checking operational equipment occurs BEFORE reviewing personal responsibilities in flight assignment preparation. ( ).
选项:
A:错
B:对
答案: 【

第二章 单元测试

1、单选题:
What does "keep... clear" mean in Chinese? ( ).
选项:
A:递送,运载
B:把...收好
C:手提行李
D:保持...畅通
答案: 【保持...畅通

2、单选题:
Where should small bags be placed according to cabin crew guidance? ( ).
选项:
A:On empty seats
B:In overhead compartment
C:Near emergency exits
D:Under the seat
答案: 【Under the seat

3、单选题:
Which item should NOT be placed near emergency exits? ( ).
选项:
A:Electronic devices
B:Boarding pass
C:Baggage
D:Personal belongings
答案: 【Baggage

4、多选题:
Which TWO locations are appropriate for carry-on baggage storage? ( ).
选项:
A:Aircraft galley
B:Aisle floor
C:Overhead compartment
D:Under the seat
答案: 【Overhead compartment;
Under the seat

5、多选题:
What are essential components of baggage announcement? ( ).
选项:
A:Emergency exit rules
B:Crew introduction
C:Weather forecast
D:Cooperation request
答案: 【Emergency exit rules;
Cooperation request

6、判断题:
The first step in helping passengers with baggage is to directly store their suitcase. ( ).
选项:
A:错
B:对
答案: 【

7、判断题:
"Stow" means to remove items from the overhead compartment. ( ).
选项:
A:对
B:错
答案: 【