第一章 单元测试

1、单选题:
What is cytology?( )
选项:
A:The method of diagnosing cervical cancer
B:The technique of collecting cervical cells for examination
C:The study of cervical cancer
D:The branch of biology that studies the structure and function of cells
答案: 【The branch of biology that studies the structure and function of cells

2、单选题:
Who can consider stopping Pap smears according to the lecture?( )
选项:
A:A 70-year-old woman whose previous cervical cancer tests were negative
B:A 50-year-old woman with a history of cervical cancer
C:A 60-year-old woman who has not had a Pap smear before
D:A woman who had a total hysterectomy due to a precancerous condition of the cervix
答案: 【A 70-year-old woman whose previous cervical cancer tests were negative

3、多选题:
Which of the following are high-risk factors that may require more frequent Pap smears? ( )
选项:
A:A Pap smear showing precancerous cells
B:Weakened immune system due to HIV infection
C:Being a 40-year-old woman with no risk factors
D:A diagnosis of cervical cancer
E:A history of smoking
答案: 【A Pap smear showing precancerous cells;
Weakened immune system due to HIV infection;
A diagnosis of cervical cancer;
A history of smoking

4、多选题:
Which of the following statements about the development and screening of cervical cancer are correct? ( )
选项:
A:It takes several years from very early stage lesions to invasive cancers.
B:Cervical cancer is the 4th most common cancer in women globally.
C:Pap Test is a rapid, cost-effective, and sensitive cervical cancer screening method.
D:If high-risk factors are found, colposcopy and biopsy are not needed for further examination.
E:HPV co-testing can be added to a Pap Test specimen.
答案: 【It takes several years from very early stage lesions to invasive cancers.;
Cervical cancer is the 4th most common cancer in women globally.;
Pap Test is a rapid, cost-effective, and sensitive cervical cancer screening method.;
HPV co-testing can be added to a Pap Test specimen.

5、多选题:
Which of the following are the risk factors for cervical cancer mentioned ? ( )
选项:
A:Having multiple sexual partners
B:Regular Pap smear screening
C:A history of HIV infection
D:Smoking
E:Being vaccinated against HPV
答案: 【Having multiple sexual partners;
A history of HIV infection;
Smoking

第二章 单元测试

1、单选题:
What is a characteristic feature of low - grade squamous intraepithelial lesion (LSIL)?( )
选项:
A:Decreased nucleus to cytoplasm ratio
B:Full - thickness immaturity of epithelial cells
C:Little mitotic activity in the lower third of the epithelium
D:Koilocytic atypia with retained maturation/differentiation features
答案: 【Koilocytic atypia with retained maturation/differentiation features

2、单选题:
In which situation are exfoliated endometrial cells most commonly seen in a Pap sample?( )
选项:
A:In postmenopausal women only
B:In women with endometrial adenocarcinoma
C:After day 12 of the menstrual cycle
D:During the first 12 days of the menstrual cycle
答案: 【During the first 12 days of the menstrual cycle

3、多选题:
Which of the following are high-risk HPV types for cervical cancer as mentioned?( )
选项:
A:Type 6
B:Type 11
C:Type 31
D:Type 18
E:Type 16
答案: 【Type 31;
Type 18;
Type 16

4、多选题:
Which of the following are part of the natural progress of cervical cancer as per the document?( )
选项:
A:HSIL (High Grade Intraepithelial Lesion)
B:ASCUS (Atypical Squamous or Glandular Cells of Undetermined Significance)
C:Invasive cervical cancer
D:Carcinoma in situ
E:LSIL (Low Grade Intraepithelial Lesion)
答案: 【HSIL (High Grade Intraepithelial Lesion);
ASCUS (Atypical Squamous or Glandular Cells of Undetermined Significance);
Invasive cervical cancer;
Carcinoma in situ;
LSIL (Low Grade Intraepithelial Lesion)

5、判断题:
Lactobacilli are part of the normal vaginal flora and can help protect against infections by producing lactic acid.( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【