第一章 单元测试

1、单选题:
The following are the basic premises for room upgrading EXCEPT:
选项:
A:out of order
B:overbooking
C:double selling
D:equipment damage
答案: 【out of order】

2、单选题:
The Reservations Department is responsible for carrying out the following duties EXCEPT:
选项:
A:Waking the guest up on time the next morning
B:Receiving the reservations
C:Updating the periodical report of guest resources
D:Taking care of all reservation-related procedures
答案: 【Waking the guest up on time the next morning】

3、单选题:
Which is the duty of a concierge?
选项:
A:Maintaining accurate files on all reservations.
B:Keeping in contact with guest resources.
C:Handling baggage for hotel guests.
D:Updating the periodical report of guest resources.
答案: 【Handling baggage for hotel guests.】

4、单选题:
To reduce customers’ complaints, we are not supposed to:
选项:
A:Avoid difficult clients
B:Identify complaints
C:Stay quiet and listen
D:Resolve ahead of time
答案: 【Avoid difficult clients】

5、单选题:
Which should be the first step of check-out service:
选项:
A:Presenting the bill and total to the guest.
B:Answering any questions concerning the bill that the guest may have.
C:Printing the bill for the guest.
D:Asking if the guest has recently signed any new bills.
答案: 【Asking if the guest has recently signed any new bills.】

第二章 单元测试

1、单选题:
What should the room attendant do when the luggage arrived at the floor before the team gusts live in the rooms:
选项:
A:Take the luggage to a safety place
B:Check the room numbers and deliver the luggage one by one
C:Open the doors
D:Check the luggage
答案: 【Check the room numbers and deliver the luggage one by one】

2、单选题:
Which is not in the same class of word with ”towel rack”:
选项:
A:Washing basin
B:Sofa
C:Toilet
D:Bathtub
答案: 【Sofa】

3、单选题:
What should the room attendant say when knock on the guest’s door:
选项:
A:Housekeeping. May I come in?
B:Is there anybody inside?
C:I’m room attendant.
D:Housekeeping.
答案: 【Housekeeping. May I come in?】

4、单选题:
Which is NOT included in the personal laundry service for the guests:
选项:
A:Shoe shining
B:Replacement
C:Laundry
D:Pressing and ironing
答案: 【Replacement】

5、单选题:
What personalized housekeeping service can help the guests who is afraid of oversleeping:
选项:
A:morning call service
B:room service
C:laundry service
D:turn-down service
答案: 【morning call service】

本门课程剩余章节答案为付费内容

支付后可长期查看

有疑问请添加客服QQ:2025479448反馈

购买期末请+QQ:2025479448

如遇卡顿看不了请换个浏览器即可打开

请看清楚了再购买哦,电子资源购买后不支持退款哦

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注