第一章 单元测试

1、单选题:
How many segments does cultural tourism market consists of?( )
选项:
A:5
B:4
C:6
D:7
答案: 【5】

2、单选题:
What percentage of all trips is cultural tourism, according to the UNWTO estimated?( )
选项:
A:20%
B:40
C:60%
D:80%
答案: 【40】

3、多选题:
What are the four elements of definition of cultural tourism? ( )
选项:
A:Tourists
B:Consumption of experiences, products
C:Tourism
D:Use of cultural assets
答案: 【Tourists;
Consumption of experiences, products;
Tourism;
Use of cultural assets
】

4、多选题:
Which are the typology of cultural tourists?( )
选项:
A:Purposeful
B:Sightseeing
C:Casual
D:Incidental
E:Serendipitous
答案: 【Purposeful;
Sightseeing;
Casual;
Incidental ;
Serendipitous
】

5、判断题:
Cultural tourism is a form of tourism and not a form of cultural management.( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

第二章 单元测试

1、多选题:
What are the four elements of the impacts of cultural tourism on destination economy?( )
选项:
A:The local investment in cultural resources
B:The boost of local industry economic scale
C:The creation of new jobs in the destination community
D:The rise of tourism expenditure from cultural tourism
答案: 【The local investment in cultural resources;
The boost of local industry economic scale;
The creation of new jobs in the destination community;
The rise of tourism expenditure from cultural tourism
】

2、单选题:
Which of the followings best represents the induced expenditure of cultural tourism?( )
选项:
A:An official of the destination government booked an accommodation abroad for the destination promotion trip
B:A tourist purchased a cultural souvenir in a destination market.
C:The owner of a restaurant in the destination purchased vegetables from a local farmer.
D:An employee from a hotel in the destination purchased a film ticket in a cinema of the destination.
答案: 【An employee from a hotel in the destination purchased a film ticket in a cinema of the destination.】

3、判断题:
The over-commodification can alienates the relationship between host communities and tourists.( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

4、判断题:
In cultural tourism, the globalization process always help preserve the authenticity of the local culture by promoting the local culture worldwide.( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【错】

5、多选题:
What are the two major reasons for the misuse of cultural tourism resources?( )
选项:
A:Governments' increasing emphasis on tourism development.
B:The fast-development of technology.
C:Different expectations between tourism destination and tourists.
D:The lack of tourist education concerning the inappropriate behavior.
答案: 【Different expectations between tourism destination and tourists.;
The lack of tourist education concerning the inappropriate behavior.
】

本门课程剩余章节答案为付费内容

支付后可长期查看

有疑问请添加客服QQ:2025479448反馈

购买期末请+QQ:2025479448

如遇卡顿看不了请换个浏览器即可打开

请看清楚了再购买哦,电子资源购买后不支持退款哦

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注