第一章 单元测试

1、单选题:
Women______44% of hospital staff. ( )
选项:
A:include
B:including
C:comprise
D:consist
答案: 【comprise

2、单选题:
Buenos Aires is _____ noted for its busy harbor. ( )
选项:
A:one of the world's capital that is
B:one of the world's capitals that are
C:one of the world's capitals that is
D:the world's capitals that are
答案: 【one of the world's capitals that is

3、单选题:
What does the "purple" color of a state indicate in U.S. presidential election coverage according to the passage? ( )
选项:
A:The state uses different color-coding systems than national media.
B:The state consistently votes for third-party candidates.
C:The state's voting preference alternates between elections.
D:The state has a mixed population of Republicans and Democrats.
答案: 【The state's voting preference alternates between elections.

4、单选题:
Which of the following sentences is a compound-complex sentence? ( )
选项:
A:Laura forgot her friend's birthday, so she sent her a card when she finally remembered.
B:I got up earlier than usual because I had to get the 6:30 train
C:The students were excited; they could go home early.
D:You can call me if you have any problems.
答案: 【Laura forgot her friend's birthday, so she sent her a card when she finally remembered.

5、单选题:
In a business setting, when introducing a guest to your colleague, what is the appropriate order of information? ( )
选项:
A:First, introduce the guest with their full name, job position, and company name, then introduce the colleague with their full name and job.
B:First, introduce the guest with their full name and hobby, then introduce the colleague with their job position and company name.
C:First, introduce the colleague with their full name and job position, then introduce the guest with their full name, position and company.
D:First, introduce the colleague with their full name, job position, and company name, then introduce the guest with their full name and job.
答案: 【First, introduce the colleague with their full name and job position, then introduce the guest with their full name, position and company.

第二章 单元测试

1、单选题:
In this Easter season, I’d like to offer you five books that I return to over and over because they _____ my soul.( )
选项:
A:nourish
B:furnish
C:accomplish
D:cherish
答案: 【nourish

2、单选题:
What does the structure “can’t have done” express? ( )
选项:
A:A strong possibility about the past
B:A polite suggestion for the future
C:Negative speculation about a past event
D:A regret about a past action
答案: 【Negative speculation about a past event

3、单选题:
What does the structure “must have done” typically express?( )
选项:
A:A possibility about the future
B:Certainty about a past event
C:A polite suggestion for the present
D:A regret about a past action
答案: 【Certainty about a past event

4、单选题:
According to the story of Noah’s Ark, what does the dove with an olive branch symbolize? ( )
选项:
A:God’s covenant to never flood the earth again
B:A warning of impending disaster
C:The destruction of all living creatures
D:Peace, grace, and mercy
答案: 【Peace, grace, and mercy

5、单选题:
In business communication, why is it important to provide a reason when refusing an invitation? ( )
选项:
A:Giving a reason is required to show that you are busy.
B:Providing a reason makes the refusal sound more polite and considerate.
C:Giving a reason allows the inviter to try persuading you to attend.
D:Providing a reason makes the invitation seem more formal.
答案: 【Providing a reason makes the refusal sound more polite and considerate.