2025知到答案 酒店英语(北京财贸职业学院) 最新智慧树满分章节测试答案
第一章 单元测试
1、多选题:
Why should hotel staff study hotel English( )?
选项:
A:Boosting Customer Satisfaction and Loyalty, since many guests speak English
B:Reflecting the Hotel's International Image
C:For communication with foreign guests
D:Team Collaboration, since some hotel staff are from English-speaking countries
答案: 【Boosting Customer Satisfaction and Loyalty, since many guests speak English;
Reflecting the Hotel's International Image;
For communication with foreign guests;
Team Collaboration, since some hotel staff are from English-speaking countries】
2、多选题:
How to learn hotel English well( )?
选项:
A:Role play the conversation
B:Keep positive attitude and work hard
C:Store words only
D:Store sentences only
答案: 【Role play the conversation;
Keep positive attitude and work hard】
3、判断题:
Housekeeping is the department where we provide clean rooms and services to guests. ( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】
4、单选题:
Laundry service is in ( )department?
选项:
A:Recreation
B:Front Office
C:Food & Beverage
D:Housekeeping
答案: 【Housekeeping】
5、判断题:
The swimming pool is free of charge to registered guests. ( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】
第二章 单元测试
1、单选题:
When a guest wants to make a room reservation, which word can be used?( )
选项:
A:Reservation
B:Departure
C:Cancel
D:Confirm
答案: 【Reservation】
2、多选题:
Which of the following are common booking channels in a hotel?( )
选项:
A:Travel agencies
B:Direct bookings at the hotel Front Desk
C:Online platforms
D:Fax Booking
答案: 【Travel agencies;
Direct bookings at the hotel Front Desk;
Online platforms】
3、判断题:
A double room usually has two single beds.( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【错】
4、判断题:
为客人更改预订时,必须首先核对客人身份证件信息。( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】
5、判断题:
更改预订的标准流程中,查询房态步骤直接影响能否满足客人新需求。( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】