绪论 单元测试

1、单选题:
Landscape design of garden plants is a course that integrates science, art, and ( ).
选项:
A:Engineering
B:Technology
C:Design
D:Construction
答案: 【Technology

项目一 单元测试

1、单选题:
The following plants are the ones that belong to the spring flowering ( ).
选项:
A:Magnolia
B:Lotus
C:Osmanthus
D:Plum blossom
答案: 【Magnolia

2、单选题:
What stands out from the botanical landscape of the ancient Egyptian courtyard?( )
选项:
A:Aesthetics
B:Ecology
C:Environmental protection
D:practicability
答案: 【practicability

3、单选题:
The best viewing season for the Acer palmatum is ( ).
选项:
A:Spring
B:Autumn
C:Summer
D:Winter
答案: 【Autumn

4、多选题:
The characteristics of garden plant landscape design are ( ).
选项:
A:Seasonality of the landscape
B:Productivity of the landscape
C:Sociality of the landscape
D:Sustainability of the landscape
答案: 【Seasonality of the landscape;
Productivity of the landscape;
Sociality of the landscape;
Sustainability of the landscape

5、多选题:
The "Four Gentlemen" among plants refer to ( ).
选项:
A:Plum
B:Orchid
C:Bamboo
D:Chrysanthemum
答案: 【Plum;
Orchid;
Bamboo;
Chrysanthemum

项目二 单元测试

1、单选题:
The landscape space of garden plants is composed of ( ) surfaces.
选项:
A:2
B:4
C:1
D:3
答案: 【3

2、单选题:
The psychological feelings produced by a closed space are ( )
选项:
A:solemn and reverent
B:intimate and peaceful
C:warm and lively
D:relaxed and free
答案: 【intimate and peaceful

3、单选题:
Among the following plants, the one that can form a cover is ( ).
选项:
A:Wisteria
B:Camellia
C:Petunia
D:Rhododendron
答案: 【Wisteria

4、单选题:
Planting ( ) at the edge of the forest can brighten up the scene.
选项:
A:Rhododendron
B:Malus halliana
C:Sea flower
D:Ginkgo
答案: 【Ginkgo

5、单选题:
Among the following plants, which one belongs to aquatic plants? ( )
选项:
A:Victoria amazonica
B:Camphor tree
C:Weeping willow
D:Winter jasmine
答案: 【Victoria amazonica

项目三 单元测试

1、单选题:
In the corner of the garden, a large number of ( ) are planted, expressing the owner's noble and upright character.
选项:
A:Pine
B:Plum blossom
C:Chrysanthemum
D:Bamboo
答案: 【Bamboo

2、单选题:
What are planted by the corner of the house or by the window to wish for many children and happiness?( )
选项:
A:Pear tree
B:Papaya
C:Osmanthus flower
D:Pomegranate
答案: 【Pomegranate

3、单选题:
The straight and flat main roads are usually arranged in ( ) configuration. Under the trees planted at equal intervals of a single species, it is advisable to plant shade-tolerant flowering shrubs and lawns to enrich the colors in the garden.
选项:
A:Natural style
B:Regular style
C:All of the above are acceptable
D:Mixed style
答案: 【Regular style

4、单选题:
It is relatively suitable to control the proportion of aquatic plants covering the water surface to no more than ( ).
选项:
A:1/4
B:3/4
C:1/2
D:1/3
答案: 【1/3

5、单选题:
If you want to showcase the beautiful scene of blooming flowers in spring, you can choose the following ( ) as street trees.
选项:
A:Japanese sakura
B:Sapindus muk

剩余70%内容付费后可查看