第一章 单元测试

1、判断题:
People with LDs cannot learn.( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【错】

2、判断题:
People with LDs are lazy.( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【错】

3、判断题:
All LDs are outgrown by adulthood.( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【错】

4、判断题:
LDs vary from person to person.( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

5、判断题:
LDs usually have low IQ.( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【错】

第二章 单元测试

1、单选题:
The following tests are standard tests except( )
选项:
A:Raven‘s Progressive Matrices
B:School Mid-term Test
C:Wechsler Intelligence Scale for Children
D:Illinois Test of Psycholinguistic Abilities
答案: 【School Mid-term Test】

2、单选题:
Which method can identify students with LD quickly?( )
选项:
A:IQ-Achievement discrepancy model
B:Response to Inervention
C:IQ test
D:Reading test
答案: 【IQ-Achievement discrepancy model】

3、多选题:
What are standard tests?( )
选项:
A:The Fairy Tale Test
B:Final exam
C:Illinois Test of Psycholinguistic Abilities
D:IQ test
答案: 【The Fairy Tale Test;
Illinois Test of Psycholinguistic Abilities;
IQ test
】

4、判断题:
Students with low achievement is LD.( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【错】

5、判断题:
There is no perfect approach in the identification of LD.( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

本门课程剩余章节答案为付费内容

支付后可长期查看

有疑问请添加客服QQ:2025479448反馈

购买期末请+QQ:2025479448

如遇卡顿看不了请换个浏览器即可打开

请看清楚了再购买哦,电子资源购买后不支持退款哦