第一章 单元测试

1、单选题:
What’s the antonym of “friendly”?( )。
选项:
A:unfriendly
B:antifriendly
C:infriendly
D:imfriendly
答案: 【unfriendly】

2、判断题:
The meaning of “limp” in this chapter is“有力的”.( )。
选项:
A:对
B:错
答案: 【错】

3、判断题:
A limp handshake is unfriendly.( )。
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

4、判断题:
You can say “How do you do?” when you meet someone at first time.( )。
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

5、单选题:
What is the plural form of “child”?( )。
选项:
A:childes
B:children
C:childs
D:childen
答案: 【children】

第二章 单元测试

1、判断题:
The noun “guidebook” is a compound word.( )。
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

2、判断题:
A “warehouse” is a large building for storing things before they are sold, used, or sent out to shops..( )。
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

3、单选题:
How can we translate the sentence “But now came the difficult bit.” into Chinese? ( )。
选项:
A:现在来到了困难的部分。
B:但现在来到了麻烦的部分。
C:但现在麻烦来了。
D:困难的部分现在来了。
答案: 【但现在麻烦来了。】

4、多选题:
Which of the following are expressions about asking directions? ( )。
选项:
A:Excuse me, is there a ... near here?
B:Excuse me, can you tell me the way to the ... , please?
C:Go straight on past ...
D:Go along/down ...
答案: 【Excuse me, is there a ... near here?;
Excuse me, can you tell me the way to the ... , please?
】

5、单选题:
How to express“第五十一”in English?( )。
选项:
A:fifty-first
B:fifteen-one
C:fifty-one
D:fifteen
答案: 【fifty-first】

本门课程剩余章节答案为付费内容

支付后可长期查看

有疑问请添加客服QQ:2025479448反馈

购买期末请+QQ:2025479448

如遇卡顿看不了请换个浏览器即可打开

请看清楚了再购买哦,电子资源购买后不支持退款哦