第一章 单元测试

1、单选题:
Which sentence in the following pair is formal?( ).
选项:
A:You have got to pay fines for overdue books.
B:Penalties for overdue books will be strictly enforced.
答案: 【Penalties for overdue books will be strictly enforced.

2、单选题:
Labour export is very common in developing _________.( ).
选项:
A:countries
B:lands
C:nations
D:states
答案: 【countries

3、单选题:
“The ___________ is a respectable figure in the political arena.( ).
选项:
A:politician
B:statesman
答案: 【politician

4、单选题:
“If you can't________your promise, what excuse will you ________?( )
选项:
A:make/keep
B:keep/do
C:keep/make
答案: 【keep/make

5、单选题:
“His quality of life has improved dramatically __________ the operation. ( )
选项:
A:because
B:as
C:for
D:since
答案: 【since

6、多选题:
To truly master a word, you are supposed to know ____________ of it. ( )
选项:
A:style
B:collocation
C:denotation and connotation
D:affective meaning
答案: 【style;
collocation;
denotation and connotation;
affective meaning

第二章 单元测试

1、单选题:
“The chef prepared a delicious meal for her guests during the party.” The subject in this sentence is( ).
选项:
A:the party
B:The chef
C:a delicious meal
D:her guests
答案: 【The chef

2、单选题:
“Taryn adjusted the volume on her iPod as she entered the library.” The predicate verb in this sentence is( ).
选项:
A:entered
B:adjusted
C:the volume
D:the library
答案: 【adjusted

3、单选题:
“My mom baked me a delicious cake for my birthday and decorated it with colorful frosting and sprinkles.” The direct object in this sentence is( ).
选项:
A:a delicious cake
B:my birthday
C:me
D:My mom
答案: 【a delicious cake

4、单选题:
“Identify the dependent clause in the following sentence: "I will visit you when I have time." ( )
选项:
A:I
B:I will visit you
C:Have time
D:When I have time
答案: 【When I have time

5、单选题:
“Which of the following is an example of a subordinating conjunction? ( )
选项:
A:But
B:Because
C:Or
D:And
答案: 【Because

6、单选题:
Choose the correct complex sentence: ( )
选项:
A:She wore a red dress; she looked beautiful.
B:We went to the beach, and we swam in the ocean.
C:As the cat sat on the mat, the dog barked loudly.
D:I will finish my work, but I need more time.
答案: 【As the cat sat on the mat, the dog barked loudly.

7、单选题:
The coordinating conjunction in the sentence: "She wanted to go swimming, but it was too cold." is ( )
选项:
A:To go
B:but
C:was
D:Wanted
答案: 【but

8、单选题:
Which of the following sentences is RIGHT? ( ).
选项:
A:I spent all day in the employment office, trying to find a job that suited me. The prospects looked bleak.
B:I spent all day in the employment office. To try to find a job that suited me. The prospects looked bleak.
C:I spent all day in the employment office. Trying to find a job that suited me. The prospects looked bleak.
D:I spent all day in the employment office. Trying to find a job that suited me, the prospects looked bleak.
答案: 【I spent all day in the employment office, trying to find a job that suited me. The prospects looked bleak.

9、单选题:
Which of the following sentences is RIGHT? ( ).
选项:
A:Craig wanted to buy his girlfriend a ring he began saving ten dollars a week.
B:A trip to the zoo always depresses me, for I hate to see animals in cages.
C:The fern hadn’t been watered in a month its leaves looked like frayed brown shoelaces.
D:My father is a very sentimental man he still has my kindergarten drawings.
答案: 【A trip to the zoo always depresses me, for I hate to see animals in cages.

10、多选题:
Which of the following are Run-on Sentences? ( )
选项:
A:I got stuck in rush hour traffic today it took me an extra hour to get home.
B:The flower is the most important part of a plant it contains the seeds that enable the plant to reproduce.
C:Since I got my smart phone, I spend too much time texting my friends hardly ever send e-mails anymore.
D:Bats have gotten a bad image they actually help reduce the mosquito population.
答案: 【I got stuck in rush hour traffic today it took me an extra hour to get home.;
The flower is the most important part of a plant it contains the seeds that enable the plant to reproduce.;
Since I got my smart phone, I spend too much time texting my friends hardly ever send e-mails anymore.;
Bats have gotten a bad image they actually help reduce the mosquito population.

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注