第一章 单元测试

1、多选题:
Features that distinguish financial decisions from other resource allocation decisions are ( )
选项:
A:the costs and benefits of financial decisions not spread out over time.
B:the costs and benefits of financial decisions usually not known with certainty in advance by either the decision makers or anybody else.
C:the costs and benefits of financial decisions spread out over time.
D:the costs and benefits of financial decisions usually known with certainty in advance by either the decision makers or anybody else.
答案: 【the costs and benefits of financial decisions usually not known with certainty in advance by either the decision makers or anybody else.;
the costs and benefits of financial decisions spread out over time.
】

2、判断题:
The first decision any firm must make is what businesses it wants to be in.( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

3、判断题:
If usage demand grows and space supply remains constant, rents will tend to reduce. ( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【错】

4、判断题:
Private markets generally are more liquid than public markets. ( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【错】

5、判断题:
Debt assets are typically less risky than equity assets. ( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

第二章 单元测试

1、单选题:
( ) guarantees a price for a corporations securities and then sells them to the public.
选项:
A:the credit union
B:the mutual fund
C:the commercial bank
D:the investment bank
答案: 【the investment bank】

2、判断题:
Dealers are agents of investors who match buyers with sellers of securities. ( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【错】

3、判断题:
The interest rate on short-term instruments can be higher, lower, or equal to the interest rate on long-term instruments.( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

4、判断题:
The greater the default risk, the lower the interest rate the issuer must promise to investors to get them to buy it.( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【错】

5、判断题:
A rise in interest rates is associated with a fall in bond prices, resulting in capital losses on bonds whose terms to maturity are longer than the holding period.( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

本门课程剩余章节答案为付费内容

支付后可长期查看

有疑问请添加客服QQ:2025479448反馈

购买期末请+QQ:2025479448

如遇卡顿看不了请换个浏览器即可打开

请看清楚了再购买哦,电子资源购买后不支持退款哦

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注