2025知到答案 高等数学 I (全英文)(北京科技大学) 最新智慧树满分章节测试答案
第一章 单元测试
1、单选题:
( )。
选项:
A:
B:does not exist
C:0
D:
答案: 【does not exist】
2、单选题:
Suppose that
exists and
does not exist, then ( ).
选项:
A:
possibly exists but
does not exist
B:
does not exist but
possibly exists
C:both
and
exist
D:neither
nor
exists
答案: 【
does not exist but
possibly exists】
3、单选题:
Let
Then ( ).
选项:
A:
is continuous at
but
is discontinuous at 
B:both
and
are continuous at 
C:neither
nor
is continuous at 
D:
is continuous at
but
is discontinuous at 
答案: 【
is continuous at
but
is discontinuous at
】
4、单选题:
Then ( ).
选项:
A:
B:
C:
D:
答案: 【
】
5、单选题:
( )。
选项:
A:0
B:does not exist
C:1
D:
答案: 【1】
第二章 单元测试
1、单选题:
Suppose that
is differentiable at
,
. Then
is ( ) for the differentiability of
at
.
选项:
A:a sufficient but not a necessary condition
B:none of the above
C:a necessary and sufficient condition
D:a necessary but not a sufficient condition
答案: 【a necessary and sufficient condition】
2、单选题:
If
, then
=( )。
选项:
A:-2
B:2
C:-6
D:6
答案: 【6】
3、单选题:
Let
. We have
, and
. Then
( )。
选项:
A:0
B:1
C:3
D:does not exist
答案: 【0】
4、单选题:
Suppose that
is determined implicitly by
. Then
=( )。
选项:
A:
B:
C:
D:
答案: 【
】
5、单选题:
Let
and
be some positive integer which is less then
, then( )。
选项:
A:
B:
C:
D:
答案: 【
】
