项目一 单元测试

1、单选题:
There are( )ways to identify the authenticity of a train ticket.
选项:
A:six
B:five
C:seven
D:eight
答案: 【six】

2、单选题:
( ) is the basic way to take a train trip, and has the lowest price.
选项:
A:soft sleeper
B:soft seat
C:hard sleeper
D:hard seat
答案: 【hard seat】

3、单选题:
Certain certificate needn’t be presented when you want to transport ( ) .
选项:
A:currency
B:quilt
C:firearms
D:jewellery
答案: 【quilt】

4、单选题:
The staff on duty will guide passengers to( )and go to the platform.
选项:
A:check over
B:check up
C:check out
D:check in
答案: 【check in】

5、单选题:
Guangzhou in the south and Beijing in the north both have ( )widely separated stations.
选项:
A:Five
B:two
C:three
D:four
答案: 【three】

6、判断题:
A child is allowed to take 10 kg carry-on baggage for free. ( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

7、判断题:
Animals, knives, flammable, toxic and explosive goods are forbidden on the train. ( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

8、判断题:
Many large cities (and even some small ones) have more than one station. ( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

9、判断题:
Several co

剩余75%内容付费后可查看

本门课程剩余章节答案为付费内容

支付后可长期查看

有疑问请添加客服QQ:2025479448反馈

购买期末请+QQ:2025479448

如遇卡顿看不了请换个浏览器即可打开

请看清楚了再购买哦,电子资源购买后不支持退款哦

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注