第一章 单元测试

1、多选题:
What are the factors you need to consider while choosing a Cross-border E-commerce platform to expand your business overseas? ( )
选项:
A:Operating countries
B:Services and products
C:brand value
答案: 【Operating countries;
Services and products;
brand value
】

2、多选题:
What are the key elements shown in the Brand Story page? ( )
选项:
A:Characters
B:Conflicts
C:Resolution
答案: 【Characters;
Conflicts;
Resolution
】

3、单选题:
What is the meaning of the brand name —Adidas? ( )
选项:
A:It refers to the Place of Origin of Adidas.
B:It means “All day I dream about sports”.
C:It names after its founder, Adolf Adi Dassler.
答案: 【It names after its founder, Adolf Adi Dassler.】

4、多选题:
By Capitalizing on ( )you can keep an eye on what’s trending now and act quickly on potential opportunities.
选项:
A:Social network
B:SEO keywords
C:Google Trends
答案: 【Social network;
SEO keywords;
Google Trends
】

5、单选题:
A SWOT analysis looks at a company’s( )within the market to identify areas to grow and strengthen to avoid future risks.
选项:
A:opportunities, threats
B:strengths, weaknesses
C:strengths, weaknesses and opportunities, threats
答案: 【strengths, weaknesses and opportunities, threats】

第二章 单元测试

1、单选题:
_____can increase your ability to rank and, in turn, increase website traffic.( )
选项:
A:Wechat
B:Special line
C:Key word
答案: 【Key word】

2、单选题:
____ offers a 14 day free trial period, during which users can be familiar with various operations in the background of _____. ( )
选项:
A:Shopify
B:Alibaba
C:Wish
答案: 【Shopify】

3、单选题:
Which one is NOT international mainstream logistics methods?( )
选项:
A:Overseas warehouse
B:Wechat
C:Special lines
答案: 【Wechat】

4、判断题:
A welcome email cannot establish a relationship with a new contact. ( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【错】

5、判断题:
Purpose of bullet point is to make buyers look attractive at a glance, so as to generate interest in further understanding the details of your products. ( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

本门课程剩余章节答案为付费内容

支付后可长期查看

有疑问请添加客服QQ:2025479448反馈

购买期末请+QQ:2025479448

如遇卡顿看不了请换个浏览器即可打开

请看清楚了再购买哦,电子资源购买后不支持退款哦

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注