第一章 单元测试

1、单选题:
For fish growth in the aquatic ecosystem, dissolved oxygen is a( )。
选项:
A:general ecological factor
B:limiting factor
C:abiotic factor
D:biotic factor
答案: 【limiting factor】

2、单选题:
Which of the following factors is not the limiting factor for fish growth in the aquatic ecosystem?( )
选项:
A:DO
B:Silt
C:Temperature
D:Soil nutrients
答案: 【Soil nutrients】

3、单选题:
Humans raising cattle for food is what kind of relationship?( )
选项:
A:parasitism
B:predation
C:intraspecific competition
D:mutualism
答案: 【predation】

4、单选题:
Which is the abiotic factor of an organism’s environment?( )
选项:
A:plants
B:weather
C:fungi
D:bacteria
答案: 【weather】

5、单选题:
Which is not the typical habitat of mosses?( )
选项:
A:shady
B:drought
C:cool
D:moist
答案: 【drought】

第二章 单元测试

1、判断题:
Biomass energy is one nonrenewable energy source.( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【错】

2、判断题:
Nuclear energy is renewable energy source.( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【错】

3、判断题:
Underground mining of coal may cause subsidence.( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

4、判断题:
Resources are smaller than reserves.( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【错】

5、判断题:
Surface mining of coal may cause landscape disturbance。( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

本门课程剩余章节答案为付费内容

支付后可长期查看

有疑问请添加客服QQ:2025479448反馈

购买期末请+QQ:2025479448

如遇卡顿看不了请换个浏览器即可打开

请看清楚了再购买哦,电子资源购买后不支持退款哦

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注