第一章 单元测试

1、判断题:
Consumer behavior is an ongoing process
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

2、单选题:
which occurs when a company makes an effort to interact with customers in a regular basis, giving them reasons to maintain a bond with the company overtime.
选项:
A:online marketing
B:Relationship marketing
C:data marketing
D:consumer marketing
答案: 【Relationship marketing】

3、单选题:
Which one is not belong to dark side of consumer behavior?
选项:
A:additive consumption
B:Compulsive consumption
C:Consumed consumer
D:difficult to make a decision
答案: 【difficult to make a decision】

4、单选题:
Consumers can be segmented along many dimensions. One such dimension is ( ) ,which is the statistics that measure the observable aspects of a population.
选项:
A:popular culture
B:demographic
C:country
D:region
答案: 【demographic】

5、判断题:
Addictive consumption refers to repetitive and often excessive shopping performed as an antidote to tension, anxiety, depression, or boredom.
选项:
A:错
B:对
答案: 【错】

第二章 单元测试

1、单选题:
The ability of a sensory system to detect changes or differences between two stimuli belong to
选项:
A:Differential threshold
B:Subliminal perception
C:Absolute threshold
答案: 【Differential threshold】

2、判断题:
Perceptual defense means consumers are more likely to be aware of stimuli that relate to their current needs
选项:
A:对
B:错
答案: 【错】

3、多选题:
Marketing message always has three basic components:
选项:
A:an interpretant
B:an image
C:an object
D:an sign
答案: 【an interpretant;
an object;
an sign
】

4、判断题:
Most marketers wants to create messages below consumers’ thresholds so people will notice them.
选项:
A:对
B:错
答案: 【错】

5、判断题:
Perception is a three-stage process that translates raw stimuli into meaning.
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

本门课程剩余章节答案为付费内容

支付后可长期查看

有疑问请添加客服QQ:2025479448反馈

购买期末请+QQ:2025479448

如遇卡顿看不了请换个浏览器即可打开

请看清楚了再购买哦,电子资源购买后不支持退款哦

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注