第一章 单元测试

1、单选题:
Most mystery stories don’t end the way you expect (      ) to.
选项:
A:them
B:it 
答案: 【them】

2、单选题:
Something strange happened, didn’t (    )?
选项:
A:they
B:it 
答案: 【it 】

3、单选题:
 Everybody, including (   ), failed the test.
选项:
A:me
B:I
答案: 【me】

4、单选题:
The child (     ) we thought was lost was found in the text block.
选项:
A:who
B:whom
答案: 【who】

5、单选题:
I wouldn’t trust (     ) judgment.
选项:
A:anyone's  else
B:anyone  else's
答案: 【anyone  else's】

第二章 单元测试

1、单选题:
India ___________to the south of China.
选项:
A:lies
B:is lying
C:lied
D: lie 
答案: 【lies】

2、单选题:
I wish it_____________ spring all the year round.
选项:
A: has been 
B:was
C: be
D:had been 
答案: 【was】

3、单选题:
Great changes ___ in the city, and a lot of factories ___.
选项:
A:have taken place, have been set up
B:were taken place, were set up
C:have been taken place, have been set up
D:have taken place, have set up
答案: 【have taken place, have been set up】

4、单选题:
There_____ a meeting tomorrow afternoon.
选项:
A:will be going to
B:will go to be
C:is going to be
D:will going to be
答案: 【is going to be】

5、单选题:
I hoped Tina _________ to my birthday party next Thursday.
选项:
A:is coming
B:to come
C:will come
D:was coming
答案: 【was coming】

本门课程剩余章节答案为付费内容

支付后可长期查看

有疑问请添加客服QQ:2025479448反馈

购买期末请+QQ:2025479448

如遇卡顿看不了请换个浏览器即可打开

请看清楚了再购买哦,电子资源购买后不支持退款哦

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注