绪论 单元测试

1、判断题:
The core part of international trade practices is contract.
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

2、判断题:
Net export is one of 3 forces for economic growth.
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

3、判断题:
Termsof Trade is one main contract clause.
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

4、判断题:
Claims is one main contract clause.
选项:
A:对
B:错
答案: 【错】

5、多选题:
Negotiation procedures include
选项:
A:counter-offer
B:offer
C:acceptance
D:inquiry
答案: 【counter-offer;
offer;
acceptance;
inquiry
】

第一章 单元测试

1、判断题:
According to theory of absolute advantage,Eachcountry should specialize in and export the product in which it has an absoluteadvantage
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

2、判断题:
Unfavorable balance of trade is also called trade deficit
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

3、判断题:
There is nodifference between frontier and customs area.
选项:
A:错
B:对
答案: 【错】

4、多选题:
Tariffeffectsfor a largecountry include
选项:
A:consumer surplus decreases (consumers worse off)
B:producer surplus increases (producers better off)
C:the government collects tariff revenue equal to the tariff rate times the quantity of imports with the tariff.
D:the net welfare is negative
答案: 【consumer surplus decreases (consumers worse off);
producer surplus increases (producers better off);
the government collects tariff revenue equal to the tariff rate times the quantity of imports with the tariff.
】

5、判断题:
Quota is one kind of non-tariff barrier.
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

第二章 单元测试

1、单选题:
How many kinds of trade terms given by INCOTERMS 2010
选项:
A:11
B:10
C:12
D:9
答案: 【11】

2、单选题:
Which kind of trade term give the largest responsibility to the seller?
选项:
A:EXW
B:CPT
C:DDP
D:DAP
答案: 【DDP】

3、判断题:
FOBLiner Terms means the loading cost is on the buyer's side.
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

4、判断题:
CFR is only used for waterway transport.
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

5、判断题:
Both CIF and CIP could be used for all kinds of transport mode.
选项:
A:对
B:错
答案: 【错】

本门课程剩余章节答案为付费内容

支付后可长期查看

有疑问请添加客服QQ:2025479448反馈

购买期末请+QQ:2025479448

如遇卡顿看不了请换个浏览器即可打开

请看清楚了再购买哦,电子资源购买后不支持退款哦

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注