绪论 单元测试

1、判断题:
GuihongDing is the main teacher in this class.
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

第一章 单元测试

1、判断题:
When you are reading a train timetable, you apply the skimming strategy? ( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【错】

2、单选题:
You would expect to read a difficult economics textbook ______. ( )
选项:
A:as fast as you read a newspaper
B:at a speed of your will
C:more quickly than you read other passages
D:more slowly than you read a newspaper
答案: 【more slowly than you read a newspaper】

3、单选题:
To improve your reading comprehension, you need to become a(n) ____ reader ( ).
选项:
A:casual
B:passive
C:active
D:slow
答案: 【active】

4、单选题:
Reading one word at a time is bad because ______. ( )
选项:
A:some words are longer than others
B:it hurts your eyes
C:it is more difficult to get the general idea of a passage
D:all words are equally important
答案: 【it is more difficult to get the general idea of a passage】

5、单选题:
The following is a newspaper content page. Which page would most likely give you the names and telephone of people who have used cars for sales? ( )Sports………………………………………………………………………………………………………..……..Page1-EOpinion…………………………………………………………………………………………………………….Page2-CRegional……………………………………………………………………………………………………………Page3-BClassified Ads……………………………………………………………………………………..…………….Page5-CBusiness……………………………………………………………………………………………………….…..Page1-CWorld……………………………………………………………………………………………………...………..Page6-BCulture…………………………………………………………………………………………………..………....Page6-C
选项:
A:1-C
B:5-C
C:2-C
D:1-E
答案: 【5-C】

第二章 单元测试

1、单选题:
Guess the meaning of the underlined word in the following sentence:Today was a day of turmoil at work. The phones were constantly ringing, people were running back and forth, and several offices were being painted. ( )
选项:
A:discussion
B:pleasure
C:harmony
D:confusion
答案: 【confusion】

2、单选题:
Which of following negative prefix can be added to “treat” and make an antonym? ( )
选项:
A:dis-
B:mal-
C:in-
D:mis-
答案: 【mal-】

3、单选题:
Choose a business English term and complete the following sentence:Organizations which aim at high market _________ generally have long product lines. ( )
选项:
A:mix
B:profit
C:segment
D:share
答案: 【share】

4、判断题:
Complete the following sentence according to word analysis.If they are co-producers, they produce somethingtogether.
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

5、判断题:
In the following sentence, the synonym of the underlined word issoothe.Although the salesperson tried toassuage the angry customer, there was no way to soothe her.
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

本门课程剩余章节答案为付费内容

支付后可长期查看

有疑问请添加客服QQ:2025479448反馈

购买期末请+QQ:2025479448

如遇卡顿看不了请换个浏览器即可打开

请看清楚了再购买哦,电子资源购买后不支持退款哦

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注