第一章 单元测试

1、单选题:
Should you decide to ________ with the treatment you will be contacted by the hospital.( )。
选项:
A:precede
B:proceed
C:stablize
D:familiarize
答案: 【proceed】

2、单选题:
Within seconds the university police can identify the exact origin of the alarm and _________ officers to in-vestigate.( )。
选项:
A:disintegrate
B:discomfort
C:disrupt
D:dispatch
答案: 【dispatch】

3、单选题:
As artists who write about their work, their ________ responsibility in this article is to provide a coherent account of their own practice.( )。
选项:
A:principal
B:municipal
C:principle
D:participle
答案: 【principal】

4、单选题:
Even before organized tourism on a large scale occurred, there was evidence that animal behavior was ______.( )。
选项:
A:disintegrated
B:defaced
C:discomforted
D:disrupted
答案: 【disrupted】

5、单选题:
All foreign ________ were advised to leave the country following the outbreak of civil war.( )。
选项:
A:professionals
B:nationals
C:professional
D:national
答案: 【nationals】

6、单选题:
Once political power was lost, the family empire, so dependent on this artificial and arbitrary special treatment, ________.( )。
选项:
A:dispatched
B:disintegrated
C:disrupted
D:defaced
答案: 【disintegrated】

7、单选题:
Vegetables are also a highly ________ commodity and therefore sellers are price takers who cannot wait for an upswing in prices.( )。
选项:
A:disconcerting
B:disintegrated
C:decayed
D:perishable
答案: 【perishable】

8、单选题:
The wind is lazy and sleepy under the sun, not as vivid as when it ________ the damp air in the house.( )。
选项:
A:builds up
B:fills up
C:works up
D:stirs up
答案: 【stirs up】

9、单选题:
Chinese literati began to break away from the thousand-years-long tradition to ________ the new system of division of labor, and to pursue independent careers in an increasingly sophisticated urban environment.( )。
选项:
A:familiarize themselves with
B:stir up
C:derive from
D:draw near
答案: 【derive from】

10、单选题:
One problem with his conclusions ________ his use of the surviving records of convictions(定罪) for indictable(可被起诉的) offences as a proxy for all crime.( )。
选项:
A:stirs up
B:is familiarized with
C:derives from
D:means business
答案: 【derives from】

第二章 单元测试

1、单选题:
When Ulysses S. Grant and Robert E. Lee met in the parlor of a modest house at Appomattox Court House, Virginia, on April 9, 1865, to work out the terms for the ________ of Lee’s Army of Northern Virginia, a great chapter in American life came to a close, and a great new chapter began.( )。
选项:
A:surrender
B:retreat
C:resign
D:abandon
答案: 【surrender】

2、单选题:
The Democratic convention has set the scene for a ________ election campaign this autumn.( )。
选项:
A:ferocious
B:serious
C:brutal
D:sublime
答案: 【ferocious】

3、单选题:
To coordinate development between man and nature, we should maintain a proper growth in population, a sustainable utilization of resources, and ________ ecological principals.( )。
选项:
A:contribute
B:perform
C:demonstrate
D:advocate
答案: 【advocate】

4、单选题:
As we get older, we start thinking about the future and the past, and the present seems to ________ from us.( )。
选项:
A:slip away
B:pull down
C:fall apart
D:end up
答案: 【slip away】

5、单选题:
Games are games. They’ll always be there. They won’t help you get further in life, just help you ________ in the same spot. They can make you ignore responsibility.( )。
选项:
A:stay at
B:stay put
C:stay out
D:stay off
答案: 【stay put】

6、单选题:
Singapore edged out strong competitors to top the rankings in Asia, securing the title of Asia's top country and city for meetings for the 25th ________ year.( )。
选项:
A:succeeding
B:consecutive
C:orderly
D:connective
答案: 【consecutive】

7、单选题:
What made him ________ as a photographer was his skill in capturing the moment.( )。
选项:
A:forgettable
B:singular
C:convincing
D:remarkable
答案: 【remarkable】

8、单选题:
“Publish or ________” is a very popular phrase among university teachers.( )。
选项:
A:vanish
B:perish
C:distinguish
D:flourish
答案: 【perish】

9、单选题:
She rose above her difficulties and became a _________ success.( )。
选项:
A:gigantic
B:massive
C:tremendous
D:immense
答案: 【tremendous】

10、单选题:
To the laborer, leisure means freedom from _______.( )。
选项:
A:force
B:compulsion
C:influence
D:gigantic
答案: 【compulsion】

本门课程剩余章节答案为付费内容

支付后可长期查看

有疑问请添加客服QQ:2025479448反馈

购买期末请+QQ:2025479448

如遇卡顿看不了请换个浏览器即可打开

请看清楚了再购买哦,电子资源购买后不支持退款哦

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注