2026知到答案 英语句子 最新智慧树满分章节测试答案
第一章 单元测试
文章目录
1、单选题:
What type of sentence does the sentence fall into: “In our classrooms, we work in various ways”? ( )
选项:
A:exclamatory sentence
B:imperative sentence
C:interrogative sentence
D:declarative sentence
答案: 【declarative sentence】
2、单选题:
What type of sentence does the sentence fall into: “She seldom goes to the theater, does she”? ( )
选项:
A:imperative sentence
B:exclamatory sentence
C:interrogative sentence
D:declarative sentence
答案: 【interrogative sentence】
3、单选题:
What type of sentence does the sentence fall into: “When will she come downstairs?” ( )
选项:
A:exclamatory sentence
B:declarative sentence
C:imperative sentence
D:interrogative sentence
答案: 【interrogative sentence】
4、单选题:
What type of sentence does the sentence fall into:“Do come to me for help when you are in trouble!”? ( )
选项:
A:interrogative sentence
B:exclamatory sentence
C:declarative sentence
D:imperative sentence
答案: 【imperative sentence】
5、单选题:
What type of sentence does the sentence fall into: “What a beautiful scenery it is!”? ( )
选项:
A:declarative sentence
B:exclamatory sentence
C:interrogative sentence
D:imperative sentence
答案: 【exclamatory sentence】
第二章 单元测试
1、单选题:
What is the subject(主语) in the sentence “Through the fog, I could discern a car coming toward me.”? ( )
选项:
A:the fog
B:Me
C:a car
D:I
答案: 【I】
2、单选题:
What is the subject(主语) in the sentence “Living conditions in the camp were pretty primitive.”? ( )
选项:
A:Living
B:the camp
C:Living conditions
D:in the camp
答案: 【Living conditions】
3、单选题:
What is the subject(主语) in the sentence “Whether you will go there or not is none of my business.”? ( )
选项:
A:my business
B:Whether you will go there or not
C:none
D:none of my business
答案: 【Whether you will go there or not】
4、单选题:
What is the subject in the sentence “To love and to be loved is the greatest happiness in the world.”? ( )
选项:
A:To love and to be loved
B:To love
C:the greatest happiness
D:to be loved
答案: 【To love and to be loved】
5、单选题:
What is the subject(主语) in the sentence “Money was the main factor in his decision to change the idea.”? ( )
选项:
A:the main factor
B:his decision
C:the idea
D:Money
答案: 【Money】
本门课程剩余章节答案为付费内容
支付后可长期查看
有疑问请添加客服QQ:2025479448反馈
购买期末请+QQ:2025479448
如遇卡顿看不了请换个浏览器即可打开
请看清楚了再购买哦,电子资源购买后不支持退款哦
