第一章 单元测试

1、单选题:
The college’s  _______   has been raised since great reform was carried out in teaching and management.   
选项:
A: prestige
B: prominence
C: eminence
D: imminence
答案: 【 prestige】

2、单选题:
When the news that Bob Dylan won the  ______    Nobel Prize for Literature, the whole world of music industry was shocked. (prestigious) 
选项:
A: prestige
B: prestigious
C: fame
D: famous
答案: 【 prestigious】

3、单选题:
The graduaes _______ a sum of money to theri school as a token of love for the college.  
选项:
A: provided
B: presented
C: gave
D: sent
答案: 【 presented】

4、单选题:
 Reckless spending the past has resulted in a huge debt for him in the _________.
选项:
A: past
B: present
C: now
D: day
答案: 【 present】

第二章 单元测试

1、单选题:
She talks more than I do, but deep down, he is an  ___________ just like me.
选项:
A: introverted
B:extroverted
C: introvert
D:extrovert
答案: 【 introvert】

2、单选题:
My boss told me what won my job was my ___________. 
选项:
A: resistance
B: consistency
C: insistence
D: persistence
答案: 【 persistence】

3、单选题:
 I do feel an ________ urge to share my opinions about the question with my teacher.
选项:
A: irresistible
B: irregular
C: uncontrollable
D: unstoppable
答案: 【 irresistible】

4、单选题:
 ___________ waster material is good for protecting our environment.
选项:
A: Controlling
B: Converting
C: Combining
D: Concurring
答案: 【 Converting】

本门课程剩余章节答案为付费内容

支付后可长期查看

有疑问请添加客服QQ:2025479448反馈

购买期末请+QQ:2025479448

如遇卡顿看不了请换个浏览器即可打开

请看清楚了再购买哦,电子资源购买后不支持退款哦

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注