第一章 单元测试

1、单选题:
After a _____________physical exam, my doctor said I was in good condition except that my blood pressure was a little high.
选项:
A:compiled
B:compromised
C:composed
D:comprehensive
答案: 【comprehensive】

2、单选题:
Sam __________ the gift of imagination from his family, but he lacked the driving power to take action.
选项:
A:imported
B:impacted
C:instilled
D:inherited
答案: 【inherited】

3、单选题:
A bee that has found honey is able to __________ to other bees the information they need in order to collect the honey.
选项:
A:transfer
B:transmit
C:transport
D:transform
答案: 【transmit】

4、单选题:
Some people believe that the earth can _________ enough food to support at least twice its present population.
选项:
A:emerge
B:submit
C:resort
D:yield
答案: 【yield】

5、单选题:
In order to make sure he would be able to attend the meeting, I called him up two weeks__________.
选项:
A:in advance
B:in front
C:on impulse
D:on purpose
答案: 【in advance】

第二章 单元测试

1、单选题:
Thanks to the ______ of air transport, everyone is free to go anywhere at any time.
选项:
A:efficiency
B:effective
C:reflection
D:affection
答案: 【efficiency】

2、单选题:
The wedding ceremony of my sister was a very _____ experience for our family.
选项:
A:emotional
B:confident
C:romantic
D:ridiculous
答案: 【emotional】

3、单选题:
The local government is pressed to find new places to ______ waste
选项:
A:polish
B:donate
C:dump
D:curb
答案: 【dump】

4、单选题:
Jennifer couldn’t _______ her tears when she saw the sick children at a new blood cancer center in Virginia.
选项:
A:strip off
B:keep up with
C:throw away
D:keep back
答案: 【keep back】

5、单选题:
Mary was a careful speaker; every word seemed to have been ____ before it was allowed to escape through her lips.
选项:
A:achieved
B:prepared
C:polished
D:advanced
答案: 【polished】

本门课程剩余章节答案为付费内容

支付后可长期查看

有疑问请添加客服QQ:2025479448反馈

购买期末请+QQ:2025479448

如遇卡顿看不了请换个浏览器即可打开

请看清楚了再购买哦,电子资源购买后不支持退款哦

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注