2025知到答案 高职实用英语(大庆医学高等专科学校) 最新智慧树满分章节测试答案
第一章 单元测试
1、单选题:
I'm determined to ___________. ( )
选项:
A:successful
B:success
C:succeed
D:successfully
答案: 【succeed】
2、单选题:
_______were all very tired, but none of ______ would stop to take a rest.( )
选项:
A:We, us
B:We, our
C:Us, We
D:We, we
答案: 【We, us】
3、多选题:
Which of the following is included in the employment status? ( )
选项:
A:Unemployed
B:Part-time
C:Single
D:Full-time
答案: 【Unemployed;
Part-time;
Full-time】
4、单选题:
_________, I sat on the deck for several minutes, eyes closed totally. ( )
选项:
A:Excited
B:Depressed
C:Disappointed
D:Exhausted
答案: 【Exhausted】
5、判断题:
College life is limited to classroom learning, and extracurricular activities and social opportunities are not important.. ( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【错】
第二章 单元测试
1、单选题:
This was the only room available. The meaning of the word “ available” is ___________.( )
选项:
A:单身的
B:有闲暇的
C:有效的
D:可用的
答案: 【可用的】
2、单选题:
Alice,together with two boys,____ for having broken the rule.( )
选项:
A:were punished
B:punished
C:was punished
D:being punished
答案: 【was punished】
3、单选题:
Which of the following aspects are included in the order inquiry? ( )
选项:
A:full name
B:product specifications
C:employment period
D:street address
答案: 【product specifications】
4、单选题:
Human children desire to help others, to share information and _________in achieving common goals. ( )
选项:
A:participants
B:to participate
C:participating
D:participation
答案: 【to participate】
5、判断题:
Humans will ultimately be replaced by artificial intelligence. ( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【错】