第一章 单元测试

1、单选题:
The period of is ( )。
选项:
A:
B:
C:
D:
答案: 【】

2、单选题:
The period of is ( )。
选项:
A:3
B:15
C:10
D:30
答案: 【30】

3、单选题:
and are the input and output signals of the system respectively, and only ( ) below is a causal LTI system.
选项:
A:
B:
C:
D:
答案: 【】

4、单选题:
( )。
选项:
A:
B:
C:
D:
答案: 【】

5、单选题:
( )。
选项:
A:
B:
C:
D:
答案: 【】

6、判断题:
A memoryless system must not be a causal system.( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【错】

7、判断题:
A cascade of two LTI systems is also a LTI system.( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

8、判断题:
A cascade of two nonlinear systems is still a nonlinear system.( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【错】

9、判断题:
time shifts to become , and when , is to the left of .( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

10、判断题:
The product of two odd signals or two even signals is an even signal.( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

11、判断题:
The product of an odd signal and an even signal is an even signal.( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【错】

12、判断题:
The unit impulse response of a delay with a time delay ​ for a CT signal is , the unit impulse response of an integrator is , and the unit impulse response of a differentiator is .( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

第二章 单元测试

1、单选题:
The impulse response of a CT linear causal system must satisfy condition ( )。
选项:
A:
B:
C:
D:
答案: 【】

2、单选题:
Given , ( )。
选项:
A:
B:
C:
D:
答案: 【】

3、单选题:
For a CT LTI system, if the input-output relationship is given by , then the system's unit impulse response is ( ).
选项:
A:
B:
C:
D:
答案: 【】

4、判断题:
Given , then 。( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【错】

5、判断题:
Given , then 。( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

6、判断题:
Given , and , , then , 。( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

7、判断题:
Given , and , , then , 。( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

8、判断题:
Given a system with input-output relationship as , and , the system is time-invariant.( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

9、判断题:
Given a system with input-output relationship as , the system is non-linear.( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【错】

10、判断题:
Given a system with unit impulse response as , the system is a stable LTI system.( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

11、判断题:
Given a system with unit impulse response as , the system is a stable LTI system.( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【错】

本门课程剩余章节答案为付费内容

支付后可长期查看

有疑问请添加客服QQ:2025479448反馈

购买期末请+QQ:2025479448

如遇卡顿看不了请换个浏览器即可打开

请看清楚了再购买哦,电子资源购买后不支持退款哦