第一章 单元测试

1、单选题:
When was the first Volvo car manufactured? ( )
选项:
A:In 1924
B:In 1945
C:In 1999
D:In 1927
答案: 【In 1927】

2、判断题:
One reason for the poor sales of Volvo cars is their expensive prices. ( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

3、单选题:
A good diet is _____ for everyone. ( )
选项:
A:amusing
B:essential
C:useless
D:superficial
答案: 【essential】

4、单选题:
What is Geely’s plan for future? ( )
选项:
A:Geely plans to export more care to developing countries.
B:Geely plans to invest more money in the production of Volvo.
C:Geely plans to increase its sales to 800,000 cars per year.
D:Geely plans to sell between 200,000 and 300,000 Volvo cars per year.
答案: 【Geely plans to sell between 200,000 and 300,000 Volvo cars per year.】

5、单选题:
She _____ married for three months. ( )
选项:
A:was
B:has been
C:is
D:have been
答案: 【has been】

第二章 单元测试

1、判断题:
You cannot chat with your colleagues in the office. ( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【错】

2、单选题:
Which of the following behaviors is in line with office etiquette? ( )
选项:
A:Work on a messy desk.
B:Read other’s letters without permission.
C:Add some more paper after you finish printing.
D:Be late for an appointment.
答案: 【Add some more paper after you finish printing.】

3、单选题:
I asked her what the time was, but she didn’t _____. ( )
选项:
A:recommend
B:retract
C:respond
D:resist
答案: 【respond】

4、多选题:
Which of the following are office etiquette mentioned in the article? ( )
选项:
A:Be considerate.
B:Be polite.
C:Be punctual.
D:Complain about others.
答案: 【Be considerate.;
Be polite.;
Be punctual.
】

5、单选题:
_____ makes mistakes must correct them. ( )
选项:
A:What
B:Where
C:Whoever
D:That
答案: 【Whoever】

本门课程剩余章节答案为付费内容

支付后可长期查看

有疑问请添加客服QQ:2025479448反馈

购买期末请+QQ:2025479448

如遇卡顿看不了请换个浏览器即可打开

请看清楚了再购买哦,电子资源购买后不支持退款哦