第一章 单元测试

1、判断题:
College of Marxism is the name of 生命与科学学院( ).
选项:
A:对
B:错
答案: 【错】

2、单选题:
Science can be translated into( ).
选项:
A:理科
B:工科
C:文科
D:医科
答案: 【理科】

3、单选题:
Freshman can be translated into ( ).
选项:
A:大二学生
B:大三学生
C:大四学生
D:大一学生
答案: 【大一学生】

4、多选题:
When you choose live off campus, the reasons may be ( )
选项:
A:enjoy less freedom
B:having a quieter atmosphere
C:be independent
D:less accessible
答案: 【having a quieter atmosphere;
be independent
】

5、判断题:
The meaning of “Students for Peace” is学生和平.( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【错】

第二章 单元测试

1、判断题:
In English snake can be used to describe kind-hearted person( ).
选项:
A:对
B:错
答案: 【错】

2、单选题:
The alternative words of thin are_______. ( )
选项:
A:strong
B:Slim
C:fit
D:Muscular
答案: 【Slim】

3、单选题:
Which words can describe a person’s appearance?( )
选项:
A:fair skin
B:hardworking
C:indifferent
D:smart
答案: 【fair skin】

4、判断题:
.In English snake can be used to describe cold-hearted person. ( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

5、判断题:
If you want to say a specific part of the body is fat, you can say it is flabby.( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

本门课程剩余章节答案为付费内容

支付后可长期查看

有疑问请添加客服QQ:2025479448反馈

购买期末请+QQ:2025479448

如遇卡顿看不了请换个浏览器即可打开

请看清楚了再购买哦,电子资源购买后不支持退款哦

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注