绪论 单元测试

1、判断题:
A course plan is important in English study.( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

第一章 单元测试

1、单选题:
As a successful man he must be( )。
选项:
A:one who only like to pursue high salary
B:one who only own a lot of money
C:one that always count on others.
D:one who can lay a firm foundation with the bricks others have thrown at him.
答案: 【one who can lay a firm foundation with the bricks others have thrown at him.】

2、多选题:
Success is ( )。
选项:
A:To achieve your dreams, desires, hopes, wishes, etc.
B:To live your life the way you want to live it
C:To be surrounded by people you admire and respect
D:To earn money, power, and fame
答案: 【To achieve your dreams, desires, hopes, wishes, etc.;
To live your life the way you want to live it;
To be surrounded by people you admire and respect;
To earn money, power, and fame
】

3、判断题:
According to Thomas Edison, genius is 1% of inspiration, 99% of perspiration. ( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

4、判断题:
According to Sandra Day O’Connor, in the way of chasing success, you should do the best you can in every task, no matter how unimportant it may seem at the time. ( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

5、判断题:
According to Thomas Edison, a “genius” is often merely a talented person who has done all of his or her homework. ( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

第二章 单元测试

1、判断题:
At the start, a white feather dances in the wind with the music gradually.( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

2、判断题:
At the end of this film, the feather appears with the wonderful music again.( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

3、判断题:
The floating feather was always flowing with the wind without direction, just like our intangible lives, which may changeable all the time.( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

4、判断题:
We cannot control the breeze, but what we can do is to adjust to the environment.( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

5、判断题:
Forrest Gump told us to control the direction by ourselves through his own experience.( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

本门课程剩余章节答案为付费内容

支付后可长期查看

有疑问请添加客服QQ:2025479448反馈

购买期末请+QQ:2025479448

如遇卡顿看不了请换个浏览器即可打开

请看清楚了再购买哦,电子资源购买后不支持退款哦

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注