第一章 单元测试

1、单选题:
The spirit of Renaissance is ultimately expressed by the intellectual movement called ( ).
选项:
A:humanism
B:socialism
C:romanticism
D:realism
答案: 【humanism】

2、单选题:
The word “Renaissance” means ( ).
选项:
A:revival
B:rewrite
C:Review
D:refusal
答案: 【revival】

3、单选题:
( ) is not among the four great tragedies created by William Shakespeare.
选项:
A:King Lear
B:The Merchant of Venice
C:Othello
D:Macbeth
答案: 【The Merchant of Venice】

4、判断题:
The Hamlet is the best work of William Shakespeare. ( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【错】

5、判断题:
Hamlet is a typical conservative prince. ( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【错】

第二章 单元测试

1、单选题:
( )Satan is the most well-developed character in Paradise Lost
选项:
A:Satan
B:Eve
C:Jesus
D:Adam
答案: 【Satan】

2、单选题:
Paradise Lost is a long epic in ( ) books.
选项:
A:16
B:18
C:12
D:10
答案: 【12】

3、判断题:
Paradise Lost is an orthodox poem. ( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【错】

4、判断题:
Paradise Lost is widely regarded as the greatest epic poem in English.( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

5、单选题:
( ) gains entrance into the Garden of Eden, where he finds Adam and Eve and becomes jealous of them.
选项:
A:Satan
B:Beelzebub
C:Mammon
D:Moloc
答案: 【Satan】

本门课程剩余章节答案为付费内容

支付后可长期查看

有疑问请添加客服QQ:2025479448反馈

购买期末请+QQ:2025479448

如遇卡顿看不了请换个浏览器即可打开

请看清楚了再购买哦,电子资源购买后不支持退款哦

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注