第一章 单元测试

1、单选题:
Whichofthefollowingpartsofknowledgeofdrugsshouldbeincludedinpharmacology?()
选项:
A:Theeffectsofdrugsonman
B:Thehistory,source,physicalandchemicalproperties,compounding,biochemicalandphysiologicaleffects,mechanismsofaction,absorption,distribution,biotransformationandexcretion.
C:Thecorrelationofbiologicalactivitywithchemicalstructure
D:Theprevention,recognition,andtreatmentofdrugpoisonings.
答案: 【Thehistory,source,physicalandchemicalproperties,compounding,biochemicalandphysiologicaleffects,mechanismsofaction,absorption,distribution,biotransformationandexcretion.】

2、单选题:
Whichofthefollowingiswhataclinicianisprimarilyinterestedinaccordingtothetext?()
选项:
A:Drugswhichhelpresolvethecontinuingabuseofdrug.
B:Drugswhichcanbereasonablylimitedtothoseaspectsthatprovidethebasisfortheirrationalclinicaluse.
C:Drugswhichareusefulintheprevention,diagnosisandtreatmentofhumandisease,orinthepreventionofpregnancy.
D:Chemicalagentsthatarenotusedintherapybutarecommonlyresponsibleforhouseholdandindustrialpoisoningaswellasenvironmentalpollution.
答案: 【Drugswhichareusefulintheprevention,diagnosisandtreatmentofhumandisease,orinthepreventionofpregnancy.】

3、单选题:
Whywasthephysiciannotinterestedinpharmacognosy?()
选项:
A:Fewerdrugswereobtainedfromnaturalsources
B:Hedidn'thavetoselecttheproperplantsforhisprescription.
C:Naturaldrugshadlittledifferencewithsyntheticones
D:Hehadabroadbotanicalknowledge
答案: 【Naturaldrugshadlittledifferencewithsyntheticones】

4、单选题:
Whichofthefollowingisthebestwayofstudyingpharmacologyformedicalstudentsandpractitioners?()
选项:
A:tohavecuriositythatstimulatesthemtolearnaboutsourcesofdrugs
B:tohavetheabilitytopurifynaturalplants
C:tohaveabroadbotanicalknowledge
D:toselectaplantanditspreparation
答案: 【tohavecuriositythatstimulatesthemtolearnaboutsourcesofdrugs】

5、单选题:
Whatarethetasksrelatedtomedicinesalmostcompletelydelegatedtothepharmacistsnow?()
选项:
A:dosageformsofmedicinesavailable
B:thephysicalandchemicalpropertiesofmedicines
C:thepreparing,compounding,anddispensingofmedicines
D:thetherapeuticandotherusesofmedicines
答案: 【thepreparing,compounding,anddispensingofmedicines】

第二章 单元测试

1、单选题:
H.MarioGeyseninitiallyusedparallelsynthesisasaquickwaytoidentifywhichsmall()ofanygivenlargeproteinboundtoanantibody.
选项:
A:division
B:pieces
C:part
D:Fragment
答案: 【division】

2、单选题:
Chemistsoftenstartacombinatorialsynthesisbyattachingthefirstsetofbuildingblocksto(),microscopicbeadsmadeofpolystyrene.
选项:
A:inert
B:Active
C:soft
D:solid
答案: 【soft】

3、单选题:
Thechemicalreactionsrequiredtolinkcompoundstothebeadsandlatertodetachthem()tothesynthesisprocess.
选项:
A:introduceeasy
B:introducecomplications
C:inducecomplications
D:makeeasy
答案: 【makeeasy】

4、单选题:
Inaparallelsynthesis,alltheproductsare()separatelyintheirownreactionvessels.
选项:
A:assembled
B:joined
C:Assorted
D:combined
答案: 【Assorted】

5、单选题:
Inmanylaboratoriestoday,robotsassistwiththeroutineworkofparallelsynthesis,suchas()smallamountsofreactivemoleculesintotheappropriatewells.
选项:
A:transporting
B:sending
C:delivering
D:giving
答案: 【giving】

本门课程剩余章节答案为付费内容

支付后可长期查看

有疑问请添加客服QQ:2025479448反馈

购买期末请+QQ:2025479448

如遇卡顿看不了请换个浏览器即可打开

请看清楚了再购买哦,电子资源购买后不支持退款哦

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注