第一章 单元测试

1、判断题:
Language is first perceived through writing. ( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【错】

2、判断题:
Emphasizing good pronunciation guarantees fluent spoken English and effective communication. ( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【错】

3、单选题:
Speech organs are also known as ( ).
选项:
A:vocal organs or speech articulators
B:speech articulators
C:vocal organs
答案: 【vocal organs or speech articulators】

4、单选题:
Besides speech production, what is the primary function of speech organs? ( )
选项:
A:breathing and eating
B:singing
答案: 【breathing and eating】

5、单选题:
How do you say “齿龈” in English? ( )
选项:
A:larynx
B:lips
C:alveolar ridge
D:palatal
答案: 【alveolar ridge】

6、判断题:
There are two types of speech organs. ( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

7、单选题:
How many syllables are there in the word “table”? ( )
选项:
A:three
B:one
C:four
D:two
答案: 【two】

8、单选题:
The KK transcription is used to transcribe ( ).
选项:
A:British English
B:American English
答案: 【American English】

9、多选题:
What are the two ways to transcribe English speech sounds? ( )
选项:
A:articulatory transcription
B:narrow transcription
C:broad transcription
D:acoustic transcription
答案: 【narrow transcription;
broad transcription
】

10、单选题:
The maximum possibility of consonant cluster is_____consonants in the beginning and_____in the final position. ( )
选项:
A:four,three
B:three,four
答案: 【three,four】

第二章 单元测试

1、单选题:
听附件录音,在下面的句子中选择正确的词。You have been using my _____, haven’t you? ( )
选项:
A:pan
B:pen
答案: 【pen】

2、单选题:
听附件录音,在下面的句子中选择正确的词。The hidden _____was discovered. ( )
选项:
A:will
B:well
答案: 【will】

3、单选题:
听附件录音,在下面的句子中选择正确的词。I lost the _____ he gave me. ( )
选项:
A:box
B:books
答案: 【box】

4、单选题:
听附件录音,在下面的句子中选择正确的词。Do you like the proud _____over there. ( )
选项:
A:cook
B:cock
答案: 【cook】

5、单选题:
听附件录音,在下面的句子中选择正确的词。The potato chips are quite _____. ( )
选项:
A:chip
B:cheap
答案: 【cheap】

6、单选题:
听附件录音,在下面的句子中选择正确的词。Can I have some more _____? ( )
选项:
A:paper
B:pepper
答案: 【paper】

7、单选题:
听附件录音,在下面的句子中选择正确的词。When I opened the door, it was _____Jones. ( )
选项:
A:Milly
B:merely
答案: 【Milly】

8、单选题:
听附件录音,在下面的句子中选择正确的词。They _____through the city. ( )
选项:
A:tore
B:tour
答案: 【tour】

9、单选题:
听附件录音,在下面的句子中选择正确的词。He _____his old coat. ( )
选项:
A:shed
B:share
答案: 【share】

10、单选题:
听附件录音,在下面的句子中选择正确的词。They gave her three _____. ( )
选项:
A:chairs
B:cheers
答案: 【chairs】

本门课程剩余章节答案为付费内容

支付后可长期查看

有疑问请添加客服QQ:2025479448反馈

购买期末请+QQ:2025479448

如遇卡顿看不了请换个浏览器即可打开

请看清楚了再购买哦,电子资源购买后不支持退款哦

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注