第一章 单元测试

1、单选题:
Who and when brought the term "sustainable development" into the popular consciousness and onto public agenda?( )
选项:
A:Commission on Environment and Development,1982
B:Nairobi Summit, 1982
C:Commission on Environment and Development, 1987
D:UN Stockholm Conference, 1972
答案: 【Commission on Environment and Development, 1987】

2、多选题:
Sustainale principles in tourism are include( ).
选项:
A:supporting local economies
B:maintaining biodiversity
C:using resource sustainably
D:making tourism plans independently
答案: 【supporting local economies;
maintaining biodiversity;
using resource sustainably
】

3、判断题:
Public sector are supposed to act on behalf of the total population.( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

4、多选题:
Features influencing sustainable tourism approaches include( ).
选项:
A:institututional culture
B:quality of tourists
C:stakeholders
D:local economy
答案: 【institututional culture;
stakeholders
】

5、判断题:
As a major actor in tourism system, tourist is one of the stakeholders.( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

第二章 单元测试

1、单选题:
Dams and reservoirs are belong to( ).
选项:
A:the built environment
B:the farmed environment
C:the nature environment
D:natural resources
答案: 【the built environment】

2、判断题:
Tourism is probably more significant in its impact than other industries, such as agriculture and forestry, and mining and quarrying. ( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【错】

3、判断题:
The fundamental issue of the trend towards globalization and the rise of multinational enterprises is the loss of local control.( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

4、判断题:
All natural landscapes are conducive to the development of tourism.( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【错】

5、多选题:
The social dimensions of promoting the development of more sustainable forms of tourism can be summarized as follows:( )
选项:
A:equal partner
B:ethical
C:equity
D:equal opportunities
答案: 【equal partner;
ethical;
equity;
equal opportunities
】

本门课程剩余章节答案为付费内容

支付后可长期查看

有疑问请添加客服QQ:2025479448反馈

购买期末请+QQ:2025479448

如遇卡顿看不了请换个浏览器即可打开

请看清楚了再购买哦,电子资源购买后不支持退款哦

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注