第一章 单元测试

1、判断题:
Hong Kong belongs to the common law family( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

2、判断题:
Statutory law is one of the features of Civil law family( )。
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

3、判断题:
There is no statute in common law.( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【错】

4、单选题:
Which is one of the features of common law? ( )
选项:
A:Parliament-made law
B:Judge-made law
答案: 【Judge-made law】

5、判断题:
Authorities of precedent can be divided into binding precedent and persuasive precedent. ( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

第二章 单元测试

1、判断题:
There are two judicial systems throughout the United States. ( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

2、判断题:
There are 2 separate court systems in the U.S. ( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【错】

3、判断题:
The federal courts are superior to the state courts. ( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【错】

4、判断题:
Judicial review is the ability of a court to examine and decide if a statute or administrative regulation contradicts or violates the provisions of a State Constitution, or ultimately the United States Constitution. ( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

5、判断题:
The intent of judicial review is to supervise the legislative and executive branches when the latter exceed their authority. ( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

本门课程剩余章节答案为付费内容

支付后可长期查看

有疑问请添加客服QQ:2025479448反馈

购买期末请+QQ:2025479448

如遇卡顿看不了请换个浏览器即可打开

请看清楚了再购买哦,电子资源购买后不支持退款哦

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注