第一章 单元测试

1、判断题:
It is very important only to eat the right food to keep healthy. ( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【错】

2、判断题:
We do need to spend all day doing exercise to keep healthy.( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

3、判断题:
It is a pity that many young people forget the easy ways to keep fit.( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【错】

4、判断题:
Running, swimming and playing football can help you to do better at school.( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【错】

5、判断题:
People should intake different amounts of calories according to age and gender.( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

第二章 单元测试

1、多选题:
Which three things “Nian” was afraid of? ( )
选项:
A:color black
B:color red
C:fire
D:loud noises
答案: 【color red;
fire;
loud noises
】

2、多选题:
声律启蒙是按韵分编的,包罗_____、_____、花木、鸟兽、_____、等虚实应对。( )
选项:
A:地理
B:气象
C:天文
D:人物
答案: 【地理;
天文;
人物
】

3、判断题:
Every page in a good picture book can bring pleasure and happiness to children,even adults.( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

4、判断题:
The language a person is acquired after birth is called the second language. ( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【错】

5、判断题:
It has been argued that nursery rhymes, set to music, aid in a child’s development. ( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

本门课程剩余章节答案为付费内容

支付后可长期查看

有疑问请添加客服QQ:2025479448反馈

购买期末请+QQ:2025479448

如遇卡顿看不了请换个浏览器即可打开

请看清楚了再购买哦,电子资源购买后不支持退款哦

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注