第一章 单元测试

1、单选题:
An outbreak of a contagious disease that spreads rapidly and widely. ( )
选项:
A:bio-statistics
B:epidemic
C:hypertension
D:sanitation
答案: 【epidemic】

2、单选题:
A condition or practice conducive to the preservation of health,as cleanliness. ( )
选项:
A:environment
B:hygienic
C:hygienically
D:hygiene
答案: 【hygiene】

3、单选题:
A watch kept over a person,group,etc.,especially over a suspect, prisoner, or the like.( )
选项:
A:surveillance
B:supervise
C:surveille
D:surveillant
答案: 【surveillance】

4、单选题:
The period of time during which a person or animal that has a disease or that might have a disease is kept away from others to prevent the disease from spreading. ( )
选项:
A:isolation
B:quantum
C:quantity
D:quarantine
答案: 【quarantine】

5、单选题:
The death of large numbers(as of people or animals). ( )
选项:
A:mortality
B:morbidity
C:probability
D:chance
答案: 【morbidity】

第二章 单元测试

1、单选题:
(of a disease) existing in almost all of an area or in almost all of a group of people, animals, or plants ( )
选项:
A:cardiovascular
B:pandemic
C:tuberculosis
D:inactivity
答案: 【pandemic】

2、单选题:
transmissible by direct or indirect contact with an infected person ( )
选项:
A:contagious
B:biological
C:dissemination
D:therapeutic
答案: 【contagious】

3、单选题:
a branch of medical science that deals with the incidence, distribution, and control of disease in a population ( )
选项:
A:epidemiology
B:physiology
C:nutriology
D:pathology
答案: 【epidemiology】

4、单选题:
Diabetics________their disease with daily insulin injections, but complications abound. ( )
选项:
A:vaccination
B:ameliorate
C:resilience
D:surveillance
答案: 【ameliorate】

5、单选题:
The_______conditions invited disease, and the plague quickly spread among the passengers. ( )
选项:
A:vitality
B:vicious
C:sanitary
D:outbreak
答案: 【sanitary】

本门课程剩余章节答案为付费内容

支付后可长期查看

有疑问请添加客服QQ:2025479448反馈

购买期末请+QQ:2025479448

如遇卡顿看不了请换个浏览器即可打开

请看清楚了再购买哦,电子资源购买后不支持退款哦

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注