第一章 单元测试

1、判断题:
The basic important thing to learn in this course is the English knowledge.()
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

2、判断题:
The connotation ofBusiness in Business English asCommercein the Department of Commerce is the same ?()
选项:
A:对
B:错
答案: 【错】

3、判断题:
Critical thinking is necessary for English learners.()
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

4、多选题:
What are the main features of our course?
选项:
A:competence
B:English
C:business
D:terms
答案: 【competence;
English;
business
】

5、单选题:
What would you expect to learn in the course?
选项:
A:the other options are right
B:English basics
C:Business terms
D:practical competence
答案: 【the other options are right】

第二章 单元测试

1、单选题:
In only 30 years,the small fishing village has been_ into a modern city.
选项:
A:transmitted
B:transformed
C:transferred
D:transacted
答案: 【transformed】

2、多选题:
I have been to many countries.but I have never seen a building with such a_design.
选项:
A:particular
B:special
C:unique
D:strange
答案: 【unique;
strange
】

3、单选题:
When facing difficulties and obstacles,we should never act in a_way.
选项:
A:negative
B:active
C:positive
D:constructive
答案: 【negative】

4、单选题:
Under no_should we surrender to our enemies.
选项:
A:circumstances
B:environment
C:condition
D:situation
答案: 【circumstances】

5、单选题:
After living here for so long.I_the noise.
选项:
A:use to
B:didn't use to
C:used to
D:am used to
答案: 【am used to】

6、单选题:
My grandfather was a_teacher,it's the only job he'd ever done.
选项:
A:profession
B:occupation
C:career
D:amateur
答案: 【amateur】

7、多选题:
No one can avoid being_ by advertisements.
选项:
A:effected
B:impacted
C:affected
D:influenced
答案: 【affected;
influenced
】

8、多选题:
We always_to give our customers excellent service.
选项:
A:endeavor
B:devote
C:try
D:commit
答案: 【endeavor;
try
】

9、判断题:
Gender discrimination is still obvious in some occupations.()
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

10、判断题:
Masculinity only refers to the traits of man.()
选项:
A:对
B:错
答案: 【错】

本门课程剩余章节答案为付费内容

支付后可长期查看

有疑问请添加客服QQ:2025479448反馈

购买期末请+QQ:2025479448

如遇卡顿看不了请换个浏览器即可打开

请看清楚了再购买哦,电子资源购买后不支持退款哦

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注