第一章 单元测试

1、单选题:
What is the woman looking for?
选项:
A:Grey pants made from pure cotton.
B:Fashionable pants in bright colors.
C:Something to match her brown pants.
D:100% cotton pants in dark blue.
答案: 【Grey pants made from pure cotton.】

2、单选题:
What does the woman mean?
选项:
A:The man’s jeans and T-shirts are stylish.
B:The man should buy himself a new suit.
C:The man has left a good impression on her family.
D:The man can dress casually for the occasion.
答案: 【The man can dress casually for the occasion.】

3、单选题:
What is the man probably doing?
选项:
A:Practicing for a speech contest.
B:Listening to some loud music.
C:Preparing for as oral examination.
D:Talking loudly on the telephone.
答案: 【Listening to some loud music.】

4、单选题:
What do we learn about the woman?
选项:
A:She is tired of the food in the canteen.
B:She in very fussy about what she eats.
C:She often eats in a French restaurant.
D:She usually takes a snack in the KFC.
答案: 【She is tired of the food in the canteen.】

5、单选题:
What are the speakers doing?
选项:
A:Painting the dining room.
B:Discussing a house plan.
C:Cleaning the kitchen.
D:Trying to sketch a map.
答案: 【Discussing a house plan.】

第二章 单元测试

1、单选题:
What is the man’s chief consideration in choosing the lodge?
选项:
A:Its location.
B:Its facilities.
C:Its price.
D:Its comfort.
答案: 【Its location.】

2、单选题:
What is the man most probably going to do?
选项:
A:Look for a new job.
B:Travel overseas.
C:Adopt a child.
D:Take a photo.
答案: 【Travel overseas.】

3、单选题:
What does the man say about the dish?
选项:
A:It is new on the menu.
B:It is a routine offer.
C:It is a good bargain.
D:It is quite healthy.
答案: 【It is a good bargain.】

4、单选题:
What does the man mean?
选项:
A:He needs another week for the painting.
B:The building won’t open until next week.
C:The painting was completed just in time.
D:His artistic work has been well received.
答案: 【The painting was completed just in time.】

5、单选题:
What is the man probably going to do?
选项:
A:Organize a party.
B:Rent a tent.
C:Decorate his house.
D:Go camping.
答案: 【Go camping.】

本门课程剩余章节答案为付费内容

支付后可长期查看

有疑问请添加客服QQ:2025479448反馈

购买期末请+QQ:2025479448

如遇卡顿看不了请换个浏览器即可打开

请看清楚了再购买哦,电子资源购买后不支持退款哦

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注