第一章 单元测试

1、单选题:
Plato use the _____ to explain the relationship between art and idea.  
选项:
A:bed
B:table
C:bookshelf

答案: 【bed】

2、单选题:
Socrates’ theory is mainly organized by whom?
选项:
A:Plato

B:Aristotle
C:Thales
答案: 【Plato
】

3、单选题:
In Ion Socrates stressed that the inspiration of the poets comes from the ____.
选项:
A:gods

B:heart

C:experience
答案: 【gods
】

4、单选题:
_____ said “I am the midwive of philosophy”. 
选项:
A:Socrates
B:Plato
C:Aristotle
答案: 【Socrates】

5、单选题:
Three sages of Ancient Greece are Plato,_____and Aristotle.

选项:
A:Protagoras

B:Socrates
C:Homer
答案: 【Socrates】

第二章 单元测试

1、单选题:
_____ is called a Encyclopedia of character in Greek.

选项:
A:Socrates

B:Plato 

C:Aristotle
答案: 【Aristotle】

2、单选题:
In the poetics, _____ is the goal of the tragedy. 
选项:
A:plot
B:ethos

C:pathos
答案: 【plot】

3、单选题:
Aristotle set up his own schools called _____.
选项:
A:lyceum
B:athens

C:freedom
答案: 【lyceum】

4、单选题:
Compared with Plato, the biggest character of Aristotle is_____.  
选项:
A:comprehensiveness
B:scientificty   

C: far-reaching
答案: 【comprehensiveness】

5、单选题:
Aristotle thinks types differ from one another in three ways: the means, objects and _____. 
选项:
A:structure

B:frame
C:manner
答案: 【manner】

本门课程剩余章节答案为付费内容

支付后可长期查看

有疑问请添加客服QQ:2025479448反馈

购买期末请+QQ:2025479448

如遇卡顿看不了请换个浏览器即可打开

请看清楚了再购买哦,电子资源购买后不支持退款哦

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注