第一章 单元测试

1、单选题:
Culture can be defined as: ( )
选项:
A:A system of communication.
B:Culture is a system of meaning and the total accumulation of beliefs, customs, values, behaviors, institutions and communication
C:Culture is the total accumulation of beliefs, customs, values, behaviors, institutions and communication patterns that are shared, learned andpassed down through the generations in an identifiable group of people.
D:A system of meaning.
答案: 【Culture is a system of meaning and the total accumulation of beliefs, customs, values, behaviors, institutions and communication】

2、单选题:
Two important factors responsible in closely connecting the countries of the world and making the world a smaller place today include:( ).
选项:
A:Land and water
B:War and peace
C:Communication and trade
D:Religion and Government
答案: 【Communication and trade】

3、单选题:
What are the 5 stories of the Global Village, as mentioned in the text book?
选项:
A:Western, Marxist, Christian, Islamic, Green
B:Christian, Islamic, Hindu, Buddhist, Tao
C:Love, Hope, Peace, Progress, Truth
D:Western, Marxist, Christian, Jewish, Blue
答案: 【Western, Marxist, Christian, Islamic, Green】

4、判断题:
“Learning about” a culture involves learning basic things related to that culture such as its history whereas “learning to do” a culture involves understanding why people in that culture behave and act the way they do.
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

5、判断题:
During the first level of cultural awareness, you start connecting with people from the different culture and begin understanding them.
选项:
A:错
B:对
答案: 【错】

第二章 单元测试

1、单选题:
The belief that your cultural group is superior to that of others is known as:( ).
选项:
A:Ethnocentrism or Cultural Superiority
B:Ageism
C:Levels of Culture
D:Cultural Inferiority
答案: 【Ethnocentrism or Cultural Superiority】

2、单选题:
What are subcultures?
选项:
A:The many different kinds of prejudices many people have.
B:The many smaller cultures within a larger, national culture.
C:The belief that your own culture is far superior to that of others.
D:They are overgeneralizations designed to hurt others.
答案: 【The many smaller cultures within a larger, national culture.】

3、单选题:
The different Levels of Culture include:( ).
选项:
A:All the options are incorrect
B:National
C:Generational
D:Regional
答案: 【All the options are incorrect】

4、判断题:
Generalizations are hurtful/harmful. Stereotypes are helpful.
选项:
A:错
B:对
答案: 【错】

5、判断题:
To avoid stereotyping, one must avoid overgeneralizing.
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

本门课程剩余章节答案为付费内容

支付后可长期查看

有疑问请添加客服QQ:2025479448反馈

购买期末请+QQ:2025479448

如遇卡顿看不了请换个浏览器即可打开

请看清楚了再购买哦,电子资源购买后不支持退款哦

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注