第一章 单元测试

1、单选题:
Culture can be defined as: (  )
选项:
A:Culture is the total accumulation of beliefs, customs, values, behaviors, institutions and communication patterns that are shared, learned andpassed down through the generations in an identifiable group of people.

B:A system of meaning.

C:Culture is a system of meaning and the total accumulation of beliefs, customs, values, behaviors, institutions and communication

D:A system of communication.

答案: 【Culture is a system of meaning and the total accumulation of beliefs, customs, values, behaviors, institutions and communication
】

2、单选题:
Two important factors responsible in closely connecting the countries of the world and making the world a smaller place today include: (  ).
选项:
A:Land and water
B:War and peace

C:Religion and Government

D:Communication and trade

答案: 【Communication and trade
】

3、单选题:
What are the 5 stories of the Global Village, as mentioned in the text book?

选项:
A:Christian, Islamic, Hindu, Buddhist, Tao

B:Western, Marxist, Christian, Islamic, Green

C:Western, Marxist, Christian, Jewish, Blue

D:Love, Hope, Peace, Progress, Truth

答案: 【Western, Marxist, Christian, Islamic, Green
】

4、判断题:
“Learning about” a culture involves learning basic things related to that culture such as its history whereas “learning to do” a culture involves understanding why people in that culture behave and act the way they do. 

选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

5、判断题:
During the first level of cultural awareness, you start connecting with people from the different culture and begin understanding them. 

选项:
A:对
B:错
答案: 【错】

第二章 单元测试

1、单选题:
The belief that your cultural group is superior to that of others is known as:(  ).

选项:
A:Ageism

B:Cultural Inferiority

C:Ethnocentrism or Cultural Superiority

D: Levels of Culture

答案: 【Ethnocentrism or Cultural Superiority
】

2、单选题:
What are subcultures?

选项:
A:The many different kinds of prejudices many people have.

B:The belief that your own culture is far superior to that of others.

C:The many smaller cultures within a larger, national culture.

D:They are overgeneralizations designed to hurt others.

答案: 【The many smaller cultures within a larger, national culture.
】

3、单选题:
The different Levels of Culture include:(  ).

选项:
A:National

B:Regional

C:Generational

D: All the options are incorrect

答案: 【 All the options are incorrect
】

4、判断题:
Generalizations are hurtful/harmful. Stereotypes are helpful. 

选项:
A:对
B:错
答案: 【错】

5、判断题:
To avoid stereotyping, one must avoid overgeneralizing.

选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

本门课程剩余章节答案为付费内容

支付后可长期查看

有疑问请添加客服QQ:2025479448反馈

购买期末请+QQ:2025479448

如遇卡顿看不了请换个浏览器即可打开

请看清楚了再购买哦,电子资源购买后不支持退款哦

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注